Helaas zullen we vanaf donderdag 15 oktober, vanwege de aangescherpte regels t.b.v het coronaviris …tijdelijk onze Brasserie moeten sluiten.We zullen jullie van van verdere informatie op de hoogte blijven houden via onze website of facebookpagina ! Hopelijk tot snel ! #staysafe#staystrong# #samensterk#hopelijktotsnel

Brasserie Truffino > Laatste Nieuws > Helaas zullen we vanaf donderdag 15 oktober, vanwege de aangescherpte regels t.b.v het coronaviris …tijdelijk onze Brasserie moeten sluiten.We zullen jullie van van verdere informatie op de hoogte blijven houden via onze website of facebookpagina ! Hopelijk tot snel ! #staysafe#staystrong# #samensterk#hopelijktotsnel
14 okt

Helaas zullen we vanaf donderdag 15 oktober, vanwege de aangescherpte regels t.b.v het coronaviris …tijdelijk onze Brasserie moeten sluiten.We zullen jullie van van verdere informatie op de hoogte blijven houden via onze website of facebookpagina ! Hopelijk tot snel ! #staysafe#staystrong# #samensterk#hopelijktotsnel

okt 14, 2020 0 203